Dag lieve bijdragers,

De bijdragen komen allemaal op de gastenboek pagina. Het laatste bericht staat bovenaan. Ale we berichten prive willen houden en ook nog voor een bepaalde groep only dan moeten we een bepaald paadje volgen. Zie hieronder

Als je een bericht maakt, dus iets nieuws wil mededelen, en dat is iets anders dan gewoon reageren op een eerder bericht, dan linksboven op de zwarte balk “Alandi Retreat Site” gaan staan. Dan komt “Dashbord” te voorschijn. Dan “nieuw bericht” kiezen”. Dan opent zich onderstaand scherm. Aangezien we nog maar een groep hebben is dat wellicht arbitrair dat we dat moeten aanvinken, toch aanvinken. zie figuur hieronder(rechtsbovenaan, “WP JV Reading Groups”). Als ook de zichtbaarheid pal daaronder.

Hier is het nog eens uitgesneden wat belangrijk is om niet te vergeten aan te vinken. Dus 1. De groep kiezen en 2. ook belangerijk is de zichtbaarheid (onder Publiceren) veranderen in Prive i.p.v. Openbaar (de 2e optie). Anders kan iedereen het lezen.

Dan natuurlijk wel op publiceren klikken anders wordt het niet aangemaakt.

Dit is natuurlijk alleen voor de leden van een groep. Voor de gewone abonnees die een ervaring delen van alandi op het gastenboek is die groep aanvinken en prive aanvinken niet nodig.

Ik hoop dat t duidelijk is anders hoor ik het graag.

Groet Gijs