Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Weekend: In het midden van de Stroom

8 juni 2018 : 19:30 - 10 juni 2018 : 16:30

Kennismaken met de werkwijze van Ank en Klaas-Jan zoals beschreven in het boek ‘Meditatie en het Zelfgenezend vermogen.

Het weekend (vrijdagavond t/m zondagmiddag) wordt gegeven in de zuivere en gastvrije atmosfeer van Alandi Retreat Site, Kloosterstraat 8a, 5963 CB te Steyl (bij Venlo). Kosten €250. Voor opgave en informatie bij de Wilde Roos.

De diepgaande betekenis die meditatie voor de gezondheid kan hebben, begint steeds meer door te dringen tot de westerse geneeskunst. In de Indiase gezondheidsleer, de Ayurveda, is dit altijd al
vanzelfsprekend geweest. In deze workshop wordt, met oefeningen en meditaties, uitgelegd hoe regelmatig mediteren steeds meer innerlijke ruimte creëert voor de zelfgenezende krachten van lichaam en geest. Door mediteren ontstaat een zodanige verandering van je verhouding met het bestaan dat de natuurlijke intelligentie van het leven de kans krijgt om zich vrijer te manifesteren. Je wordt dan minder beperkt door je vaste overlevingspatronen.

 

Een weekend met Ank Brandsma en Klaas-Jan van Velzen op zoek naar het transformerend midden tussen licht donker, binnen en buiten en alle andere hardnekkige Dillema’s die steeds weer opduiken.

Een afwisselend programma van meditatie, muziek en klank, beweging en healing in de zuivere Ashram-atmosfeer van Alandi Retreat Site (Bij Venlo)

 

In het Najaar start er een leergang “Meditatie en het Zelfgenezend vermogen” dit weekend kan een kennismaking voor je zijn als je benieuwd bent naar deze leergang.

Het weekend (vrijdagavond t/m zondamiddag) wordt gegeven in de zuivere en gastvrije atmosfeer van Alandi Retreat Site, Kloosterstraat 8a, 5963 CB te Steyl (bij Venlo).

 

Tijden: Vrijdag 8 Juni 19.30 uur  t/m zondag 10 juni 16.00 uur

Locatie: Alandi Retreat Site, Kloosterstraat 8a, 5963 CB te Steyl (bij Venlo).

Kosten: € 250. 

Opgave en informatie: bij de Wilde Roos.

www.wilderoos.nl 

ayurveda@wilderoos.nl

 

 

Gegevens

Begin:
8 juni 2018 : 19:30
Einde:
10 juni 2018 : 16:30
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Evenement Tags:
, , ,

Wilt u alleen informatie over dit programma, vul dan onderstaandformulier in.


Wilt u voortaan de nieuwsbrief van Alandi ontvangen, vul dan onderstaand formulier in.