Als je yoga, tai chi, of meditatieleraar bent en je wilt met jouw groepen een retraite doen. Of als je met je groep een verdiepingsweekend wil doen. Of als je op een andere manier met een groep gelijkgestemden wilt samenkomen. Dan kun je eens overwegen om dat in Alandi Retreat Site te doen.

Alandi ligt in het kloosterdorp Steyl, een rustig dorpje vol kloosters en kloostertuinen. Alandi is gevestigd in één van die kloosters. Alandi heeft ook nog de kloostersfeer van eenvoud en oprechtheid.

Voorzichtig stellen we Alandi nu af en toe open voor andere groepen dan onze eigen. Vooral als je al bekend bent met Alandi dan weet je wat een bijzondere plek dit is.  Als je met je groep hier verblijft, hebben we natuurlijk wel wat Alandi regels. Zo vragen we iedereen (naar vermogen) twee keer per dag mee te helpen in de praktische dingen die gedaan moeten worden in en om huis.  In Alandi wordt geen vlees gegeten en geen alcohol gebruikt. Kamertje

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-We hebben verschillende groepsruimtes. We hebben 16 slaapkamers die elk voor twee personen geschikt zijn, maar ook als éénpersoonskamer kunnen dienen.

de Kapel/kursus ruimte         11 m x 7 m wollen vloerbedekking

de Nada Loka Zaal                   9,5 m x 5 m houten vloer

Raga Zaal                                   9m x 4 meter houten vloer

Eetzaal

Wat we van veel mensen horen is;” Door dat je, als verblijver, gewoon meedoet met de afwas en de huishoudelijke taken voel je je hier al heel snel thuis en op je gemak.”

Om een idee van de kosten te geven:

kosten 2018 :

Zonder verzorging: € 55,-   per etmaal per deelnemer (inclusief 6 % BTW), met gebruik van keuken.

Met verzorging:     €77,50 per etmaal per deelnemer  (inclusief 6 % BTW), Inclusief maaltijden,koffie en thee etc.

Voor maximaal twee leraren rekenen wij de halve prijs.

  • Overnachting is in tweepersoons kamers. Voor een éénpersoons kamer is er een toeslag van € 10,- per persoon per nacht.