Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2018

Alandi retraite “Kracht en schoonheid”

september 8 : 10:00 - september 11 : 16:00

8 t/m 11 september Alandi  retraite “Kracht en schoonheid” Ik Ben altijd in beweging, tegelijkertijd stevig geworteld in de aarde. Verlangend, naar boven reikend intussen kostbare zuurstof gevend aan mijn omgeving. Ik treur niet om verloren takken of bladeren. Mijn levenskracht is zo groot dat er altijd nieuwe takken komen. Ik weet dat ik welkom ben in deze wereld.   Zomerretraite in Alandi Een ontspannen samenzijn waarin we het thema “Kracht en schoonheid” gaan uitdiepen. We weten waarschijnlijk wel dat…

Meer weten »

Ganesh Muziek Weekend

september 22 : 10:00 - september 23 : 16:30
€185

een weekend lang muziek maken op de Ganesh instrumenten.
Het geeft niet of je ooit eerder muziek hebt gemaakt; We nemen je mee op een pelgrimage,een reis naar het innerlijk heiligdom, waar de taal die gesproken wordt,uit klank en Stilte bestaat; De taal van het Hart!

Meer weten »
oktober 2018

Alandi Sangha Retraite

oktober 5 : 14:00 - oktober 7 : 16:00

Sangha is het samenzijn met gelijkgestemden

In de meeste spirituele tradities wordt de sangha gezien als een van de belangrijkste spirituele oefeningen. In een samenzijn met gelijkgestemden maak je een atmosfeer of veld waar je gemakkelijk je hart opent. Het maakt niet uit of je dan filosofische discussies aan het houden bent, muziek aan het maken bent of de afwas staat te doen. Het kan zomaar gebeuren dat je overvallen wordt door een gevoel van vreugde. Een gevoel van puur geluk en éénheid.
Dan weet je weer hoe het is om vanuit je hart te leven.

Meer weten »
november 2018
mystiek

Workshop ¨De Parel¨

november 9 : 19:30 - november 13 : 16:30

De Parel is een workshop waarin we de verschillende soorten van energie gaan herkennen. Als er een bepaalde energie in je energie-systeem geblokkeerd is, beperkt dat je mogelijkheden. In deze workshop kun je gaan ervaren hoe het leven er uitziet als alles vrij kan stromen en hoe het is om weer vol enthousiasme te leven.

Meer weten »

Leergang ‘Meditatie en het Zelfgenezend vermogen’

november 30 : 19:30 - december 2 : 16:00

Leergang 'Meditatie en het Zelfgenezend vermogen' (v.a. 30 november 2018) De leergang omvat drie weekends: 30 november t/m 2 december 2018, 1 t/m 4 februari 2019 en 5 t/m 7 april 2019. De retreats worden gegeven in de zuivere en gastvrije atmosfeer van Alandi Retreat Site, Kloosterstraat 8a, 5963 CB te Steyl (bij Venlo). De leergang wordt begeleid door Ank en Klaas-Jan . Het nieuwe boek van Klaas-Jan, 'Meditatie en het Zelfgenezend vermogen' zal als leerboek worden gebruikt. De vereniging…

Meer weten »
december 2018

Alandi Sangha Retraite

december 7 : 14:00 - december 9 : 16:00
Alandi Retreat Site, Kloosterstraat 8A
STEYL, 5935 CB Nederland
+ Google Maps

Samenzijn met gelijkgestemden in de mooie sfeer van Alandi. Een bedding van rust en stilte waarbinnen het contact met je Hogere Zelf voelbaar kan worden. Samen ervaren hoe het is om vanuit je hart te leven.

Omdat veel mensen aangeven dat ze de behoefte hebben om met gelijkgestemden samen te zijn en omdat wij deze behoefte ook delen, hebben we een nieuwe serie retraites opgezet : De Alandi Sangha Retraites.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wilt u alleen informatie over dit programma, vul dan onderstaandformulier in.


Wilt u voortaan de nieuwsbrief van Alandi ontvangen, vul dan onderstaand formulier in.